BISNESFOREX.COM

Blog rujukan berkenaan apa-apa saja yang berkaitan Dunia Forex……Ya ! apa saja.

JOM DAFTAR BROKER WITHDRAWAL TINGGI USD1 = RM4.40 ( KALAU WD USD1000 DAH DAPAT RM4400)

Betul ke ada lagu khas untuk para trader Forex?

black monday

Wow…sungguh volatile market forex hari Isnin baru-baru ni..24 Ogos 2015. BLACK MONDAY…dah macam October 19, 1987, Sampai ada lagu khas untuk trader ni.

CRASH

Sampai para trader power dan orang mcm DonaldTrump dan Warren Buffet boleh kluar statement cerita tentang market crash. Hermmmm.. apatah lagi anak ikan bilis..trader harian kecil-kecilan.

market crashmarket crash2

market crash3

Dengar cerita ramai jugak yg MC..dan dengar juga ramai yg popit.
Biasa la..ada dua kemungkinan ja..untung atau rugi. ( yang dok tepi, tak kira naa.)

tapi.tak pelah
.. baik kita santai- santai dengar lagu dulu..

 

Ada lagu khas ditujukan buat para trader rupanya..terutamanya trader forex Malaysia yg kerap MC.hehehe..
Cuba hayati lagu terbaru dari Zahid ni..memang buat trader, mcm sesuai dan mampu buat kita senyum sorang- sorang.

Buat yang MC tapi masih tegar bertahan dalam dunia Forex..lagu ini memang A lah ..
memang khas untuk anda.

yang tak tegar,Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi MT4.

Ni lirik lagu lengkap dari Zahid..
( oleh kerana kita ni trader, pandai-pandai la masukkan ayat ” Rugi + MC”. Hahaha.

Zahid feat Viral – Biasa ( Official Video – HD )

Lirik Lagu Biasa – Zahid ft Viral
Lirik dan Lagu : DJ Fuzz

Aku sudah biasa
Ku sudah biasa

Bila lagi boleh rasa?
Mahu hidupku selesa
Janji bahagia
Sudah cukup sempurna

Bila lagi boleh bawa
Pusing satu dunia
Duit tak punya
Akan ku cari juga

Oh bagaimanapun
Ku usahakan
Doamu buat ku bertahan
Oh bagaimanapun
Aku dapatkan
Jangan risau

Aku sudah biasa
Ku sudah biasa
Sudah biasa
Berpayah Untuk Kau
Oh sudah biasa

Jangan risau aku cuba
Buat kau senyum semula
Tak seberapa
Cukup Untuk semua

Aku masih perlu masa
Selesaikan segalanya
Untuk mu

Oh bagaimanapun
Ku usahakan
Doamu buat ku bertahan
Oh bagaimanapun
Aku dapatkan
Jangan risau

Aku sudah biasa
Ku sudah biasa
Sudah biasa
Berpayah Untuk Kau
Oh sudah biasa

Mana tahu dalam terang ada jalan
Siapa cerdik tambah kuat kan bertahan
Pecut kuasa kuda tinggal yang perlahan
Jangan risau semua, pagi tadi aku sarapan

Terima kasih, kasih diterima
Belajar sampai tua, hidup beseminar
Aku buat sejarah, saksikan peristiwa
Senang lenang aku tenang, mama mia

Oh bagaimanapun
ku usahakan
Doamu buat ku bertahan
Oh bagaimanapun
Aku dapatkan
Jangan risau

Aku sudah biasa
Ku sudah biasa
Sudah biasa
Berpayah Untuk Kau
Oh sudah biasa

 

p/s:
Nanti artikel akan datang, kita share sebab dan musabab kenapa la para trader selalu MC aka Marginah ni….ohya…Jgn lupa SHARE DAN LIKE @ subscribe blog ye. rujuk ruangan kanan blog

Tags:

About

View all posts by

One Response

  1. yed says

    terbaik… hahahaha