BISNESFOREX.COM

Blog rujukan berkenaan apa-apa saja yang berkaitan Dunia Forex……Ya ! apa saja.

JOM DAFTAR BROKER WITHDRAWAL TINGGI USD1 = RM4.40 ( KALAU WD USD1000 DAH DAPAT RM4400)

Latest Blogs
Popular Posts
Recommended

Latest Blogs

ajax-loader

KELAS FOREX MURAH vs KELAS FOREX MAHAL?

oh dunia forex Malaysia. Kecoh satu malaysia bila ada ex student kelas Forex RM50,000 sudah mula bersuara. Claim mereka yang diajar rupanya boleh google saja . Tiada sangat teknik dan strategi rahsia tertentu dan nak bertanya soalan pun bayar extra. waallahua’lam. Biarlah org siasat polemik ni.Sapa yang betul saya taknak komen. Tapi “team mereka ni” memang pandai ambik… Read More

400 Orang Terkaya Dunia Hilang USD$124 Billion Minggu Ini

Harga stok pasaran saham jatuh merundum pada tahap teruk sehingga menyebabkan 400 orang terkaya di dunia kehilangan $124 Billion pada hari Isnin yang lalu. Lebih kurang 24 billionaires masing-masing hilang lebih $1 billion nilai kekayaan mereka. Antaranya ialah: 1) Wang Jianlin (gambar diatas) hilang USD$3.6 billion 2) Bill Gates hilang USD$3.2 billion 4) Jeff Bezos, Amazon CEO… Read More

Betul ke ada lagu khas untuk para trader Forex?

Wow…sungguh volatile market forex hari Isnin baru-baru ni..24 Ogos 2015. BLACK MONDAY…dah macam October 19, 1987, Sampai ada lagu khas untuk trader ni. Sampai para trader power dan orang mcm DonaldTrump dan Warren Buffet boleh kluar statement cerita tentang market crash. Hermmmm.. apatah lagi anak ikan bilis..trader harian kecil-kecilan. Dengar cerita ramai jugak yg MC..dan dengar juga ramai… Read More

Ramai sebar whatsapp RM tak laku. tapi lelaki ni explain lain.

Nota Editor: Status perkongsian ini telah dipaparkan di status Facebook Abdel Rahmanov.  Semoga perkongsian ini dapat memberi kefahaman mudah tentang status POA…price on application.   Tersebar mesej matawang Ringgit Malaysia tidak laku kerana status POA. Mesej disebarkan seperti berikut: “Ringgit dah dilabelkan as POA – price on application disebabkan nilainya jatuh setiap hari. Harga tukaran tidak dapat ditetapkan. Dalam erti… Read More

Tips Memilih Kelas Forex Utk Newbies

Mendalami ilmu forex secara berguru dan join kelas adalah baik sebab ia boleh membantu memendekkan learning curve berbanding belajar dari pengalaman sendiri.. tapi perlu berhati2 agar tidak terjebak dalam penipuan yang merugikan.. sebelum berkira-kira untuk join mana2 kelas berbayar…. consider these points dulu: 1. Pastikan anda jelas tentang silibus yang ditawarkan. Kalau basic.. apa yang… Read More

ajax-loader